Over de

Horeca

Wij leveren aan horeca

Geerts Wijnkoperij levert sinds 1 januari 2011 wijnen aan de horeca. De wijnen die wij importeren vanuit Frankrijk, Spanje en Italië zijn unieke wijnen in de regio van Brabant. Waar grote leveranciers al lange tijd dezelfde wijnen brengen, willen wij de exclusiviteit voor elke horeca gelegenheid terugbrengen. Met verschillende huiswijnseries en speciaalwijnen kan er altijd een mooie invulling worden gegeven. In diverse horeca gelegenheden in Tilburg, Breda, Den Bosch en omstreken verzorgen wij de wijnkaart reeds.

Wij trachten de hoogst mogelijke service te bieden. Zo leveren wij de wijnen bij u af wanneer het u uitkomt (ook op zondag), hanteren wij geen minimum-afname beleid, zetten wij voor u de wijnen in uw opslagruimte, ontwerpen wij voor u de wijnkaart en houden we u altijd op de hoogte van onze nieuwste producten. Voor meer informatie of een eventuele tasting kunt u contact opnemen met Bas Geerts.

Enkele tevreden klanten

Wij leveren aan diverse horeca gelegenheden in Brabant de wijnen. Hieronder vindt u een aantal van onze tevreden klanten. Werkt u in de horeca en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

REACTIES